HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hódmezővásárhely 2021-04-23
Hódmezővásárhely 2021-04-23

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-01-17
Hódmezővásárhely 2020-01-17
Hódmezővásárhely 2020-01-10
Hódmezővásárhely 2020-01-10
Hodmezovasarhely 2019.12.13
Hodmezovasarhely 2019.12.13
Jól halad az éves adóbevallások és beszámolók beadása Szuperinfó Hírek - A koronavírus-járvány miatt nincs mulasztási bírság, ha június 30-ig beérkezik az igazolási kérelemmel együtt a bevallás és a fizetendő adó…
Külgazdasági és külügyminiszter: közel kilencmilliárdos fejlesztést indít a Flextronics Kft. Szuperinfó Hírek - A járvány okozta válságra Magyarország Európában a legeredményesebb választ adta gazdasági és egészségügyi szempontból egyaránt.
Szijjártó: sikeres volt az előzés a kanyarban Szuperinfó Hírek - A járvány ellenére sikerült a tömeges munkanélküliséget megelőzni.
Tíz százalékkal nőtt a Vajda-Papír árbevétele tavaly Szuperinfó Hírek - A higiéniai papírtermékeket gyártó vállalat az idén a belföldi és az exportpiacokon is enyhe növekedéssel számol.
Online orgonakoncerttel segítenek egy erdélyi orgonafelújítást Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Összetartozás Alapítvány a virtuális térben rendezi meg Teleki Miklós orgonaművész jótékonysági koncertjét.
KSH: változik a maginfláció számítása Szuperinfó Hírek - A legjobb európai gyakorlatot is figyelembe véve áprilistól a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) módosítja a maginfláció számításához használt termékek és…
Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció Szuperinfó Hírek - Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció; tagjainak száma meghaladja a hatvanat – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
Az ÁSZ benyújtotta 2020-as tevékenységéről szóló beszámolóját az Országgyűlésnek Szuperinfó Hírek - Benyújtotta az Országgyűlésnek a 2020-as évről szóló beszámolóját az Állami Számvevőszék (ÁSZ). A beszámolót és az új stratégiát tartalmazó adathordozót Domokos László elnök kedden adta át Latorcai Jánosnak, az Országgyűlés alelnökének az Országházban.
Ingyenes online koncertekkel és filmekkel jön a Budapest Ritmo Szuperinfó Hírek - Ingyenes stream előadásokat, különleges látványvilágú, formabontó koncertfilmeket, valamint zenei témájú dokumentumfilmeket kínál idei online kiadásában a Budapest Ritmo fesztivál május 10-től 12-ig a Bartók Tavasz keretében.
Fidesz: az újraindítás költségvetése a 2022-es büdzsé Szuperinfó Hírek - A költségvetési javaslat alappillérei a korábbi évhez képest nem változtak – mondta Bánki Erik.