HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hodmezovasarhely 2019.12.06
Hodmezovasarhely 2019.12.06

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-09-18
Hódmezővásárhely 2020-09-18
Hódmezővásárhely 2020-09-11
Hódmezővásárhely 2020-09-11
Hódmezővásárhely 2020-09-04
Hódmezővásárhely 2020-09-04
12345...
»
Novemberben kezd a Fradi női csapata a BL-ben Szuperinfó Hírek - A Ferencváros csapata novemberben kezdi meg szereplését a női labdarúgó Bajnokok Ligájában.
Egyeztetnek az alapkutatások támogatási rendszerének finomhangolásáról Szuperinfó Hírek - Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére még szeptemberben egyeztetések kezdődnek az innovációs tárca, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs…
Az építőipart áttételesen sújtja a vírusválság Szuperinfó Hírek - Az építőipart nem közvetlenül a korlátozások hatásán keresztül, hanem a megrendelők elbizonytalanodása révén sújtja a koronavírus válság, ami a rendelésállomány…
Adócsökkentéssel válaszolhat a kormány a járványra Szuperinfó Hírek - Újabb gazdaságvédelmi intézkedéseket vezet be a kormány a járvány második hulláma miatt – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.
Műsorára tűzte a köztévé a Béres József életét bemutató játékfilmet Szuperinfó Hírek - A feltaláló című kétórás alkotást szeptember 20-án, vasárnap 21 óra után 10 perccel vetíti a Duna Televízió.
Az ember tragédiájával és Kosztolányi-esttel ünnepelnek az erdélyi színházak Szuperinfó Hírek - A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Az ember tragédiáját mutatja be diákoknak drámapedagógiai projekt keretében, míg a Csíki Játékszín…
Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Sport szerint fordulat állt be a labdarúgó ügyében, aki mégis az NB II.-ben éllovas Lokiban folytatja a pályafutását.
Szlovák válogatott játékossal erősített az FTC Szuperinfó Hírek - Róbert Mak személyében szlovák válogatott labdarúgót igazolt pénteken az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros.
Szijjártó: minden veszélybe került munkahelyet meg kell védeni Szuperinfó Hírek - Erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság.
Két új porcelánritkasággal bővült a pécsi Gyugyi-gyűjtemény Szuperinfó Hírek - Két új műtárgy is az érdeklődők elé kerül a pécsi Gyugyi-gyűjtemény létrejöttének tizedik évfordulója alkalmából – jelentették be a pécsi…