HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hódmezővásárhely 2021-08-27
Hódmezővásárhely 2021-08-27
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2021-09-24
Hódmezővásárhely 2021-09-24
Hódmezővásárhely 2021-09-17
Hódmezővásárhely 2021-09-17
Hódmezővásárhely 2021-09-10
Hódmezővásárhely 2021-09-10
12345...
»
Varga Mihály: folytatjuk az adócsökkentés politikáját! Szuperinfó Hírek - A jövedelemadókat 50 százalékponttal csökkentették 2010 óta.
Palkovics: kiemelkedő lehetőséget jelent a drónok felhasználása a gazdaságban Szuperinfó Hírek - A tervek szerint az év végéig elkészül a nemzeti drónstratégia első változata.
Szalmonellával szennyezett steakborsot hív vissza az Aldi Szuperinfó Hírek - Kivonják a forgalomból a 95 grammos kiszerelésű BBQ borsdaráló steakborsot.
Visszavonult a tavalyi év magyar női evezőse Szuperinfó Hírek - A 26 éves Polivka Dóra edzőként folytatja tovább.
Megállt a tanyán élők számának csökkenése Szuperinfó Hírek - Egyre többen ismerik fel ennek az életmódnak az előnyeit.
Hétvégén indul a Nemzeti Vágta, összemérik tudásukat az ország lovasai Szuperinfó Hírek - Összesen 11 elővágtát rendeztek magyarországi, vajdasági, muravidéki és erdélyi lovasok részvételével.
Díjak átadásával kezdődött az Országos Múzeumpedagógiai Évnyitó Szuperinfó Hírek - A Múzeumpedagógiai Nívódíj a legrangosabb szakmai díjnak számít a hazai múzeumpedagógiában.
Ezermilliárdokból fejleszthet a vidék Szuperinfó Hírek - Év végéig további 527 milliárd forint értékben ír ki pályázatokat az Agrárminisztérium.
Magasabb fokozatba kapcsol a magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés (videó) Szuperinfó Hírek - A határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gazdaság gyors újraindítását – mondta Szijjártó Péter.
Széchenyi Zsigmond fotóiból nyílt kiállítás a Capa Központban Szuperinfó Hírek - Fotóival azokra az eszközökre szerette volna felhívni a figyelmet, amelyekkel meg lehet állítani a mérhetetlen emberi felelőtlenséget.
Több mint másfél millióan kapnak értesítést a NAV-tól, mutatjuk, miért Szuperinfó Hírek - A napokban fejezte be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az adószámla-értesítők kiküldését ügyfélkapus ügyfeleinek, október végéig pedig postán kapnak…