HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Élő, online koncerteket ad az Óbudai Danubia Zenekar Szuperinfó Hírek - Az előadások egyrészes, jellemzően 60-70 perc körüli koncertek lesznek.
A fogyasztók védelme érdekében megújította együttműködését az ITM, a GVH és az MNB Szuperinfó Hírek - A három intézmény rendszeresen egyeztet az egységes jogalkalmazásról, bemutatva a témával kapcsolatos fontosabb ügyeket is.
Újabb lehetőséghez jutnak a fiatal magyar mérnökök, a toborzás már a mai napon megindul Szuperinfó Hírek - Szijjártó Péter 2,2 milliárd forintos veszprémi beruházást jelentett be.
Születésnapja alkalmából köszöntötte Kásler Miklós a 80 éves Placido Domingót Szuperinfó Hírek - A miniszter nagyra értékeli, hogy a művész patronálja a Virtuózok ifjú tehetségeinek szárnybontogatásait.
Válságálló a hazai gyógyszeripar Szuperinfó Hírek - Nehéz éven van túl a hazai gyógyszeripar, a vírus anyagi és munkaszervezési területen is próbára tette a cégeket.
A szülőföldjüket elhagyó legkiválóbb magyarokról indít sorozatot a Kossuth rádió Szuperinfó Hírek - A kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozatműsor első részében Karikó Katalinról, biokémikusról, a BioNTech cég alelnökéről lesz szó.
A téli szezonális ellenőrzésen 8,1 millió forint bírságot szabott ki a hatóság Szuperinfó Hírek - A következő szezonális ellenőrzés április környékén, húsvétot megelőzően várható.
Közel négy év után kapott ki otthon a Ferencváros Szuperinfó Hírek - Az éllovas Ferencváros hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a sereghajtó Diósgyőrtől.
A nehéz helyzetűeknek valódi mentőöv a moratórium Szuperinfó Hírek - A fizetési stop igénybevétele, vagy a fizetés folytatása nem egyszeri, visszavonhatatlan döntés.
Ferencvárosi győzelem a Metz ellen Szuperinfó Hírek - A magyar csapat 32-30-ra győzte le a vendégeket, akik csak egyszer, 2-1-nél vezettek az egész mérkőzésen.