HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hódmezővásárhely 2020-09-25
Hódmezővásárhely 2020-09-25
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-01-31
Hódmezővásárhely 2020-01-31
Hódmezővásárhely 2020-01-24
Hódmezővásárhely 2020-01-24
Hódmezővásárhely 2020-01-17
Hódmezővásárhely 2020-01-17
GVH: megalapozatlan a Chocolate Brown hálózat állítása a szoláriumairól Szuperinfó Hírek - Visszatérítés jár minden fogyasztónak, aki 2018 márciusa és 2019 márciusa között vásárolta az első bérletét a szolárium-hálózatban.
Kovács István kidőlt erre az évre Szuperinfó Hírek - Ebben a naptári évben már nem léphet pályára a MOL Fehérvár FC válogatott labdarúgója.
Még egy hónapig várják a pályázatokat a Klímabarát közlekedés mindenkiért! kiírásra Szuperinfó Hírek - Idén is meghirdette hagyományos közlekedési-környezetvédelmi kreatív pályázatát az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A…
Végső búcsút vettek az első magyar paralimpiai bajnoktól Szuperinfó Hírek - A Farkasréti temetőben kedden kísérték utolsó útjára Tauber Zoltánt, Magyarország első paralimpiai bajnokát, aki 86 éves korában, három héttel ezelőtt…
Gulyás Gergely: erős Magyarország nincs kulturális erő nélkül Szuperinfó Hírek - A debreceni Déri Múzeumban 25 éve látható együtt Munkácsy Mihály Krisztus-trilógiája: az Ecce Homo, a Krisztus Pilátus előtt és a…
Nyugat-balkáni beruházásokkal erősítik a magyar gazdaságot Szuperinfó Hírek - Kilenc magyar vállalat részesült vissza nem térítendő támogatásban nyugat-balkáni beruházáshoz, hogy az ott megtermelt profittal a magyar gazdaságot erősítsék, a belföldi működésüket fejlesszék és újabb munkahelyeket teremtsenek – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Nyugat-Balkán Beruházási Támogatás okiratátadó ünnepségén, Budapesten.
Szijjártó: A külföldön profitot termelő magyar vállalatok a hazai gazdaságot erősítik Szuperinfó Hírek - Kilenc magyar vállalat részesült vissza nem térítendő támogatásban nyugat-balkáni beruházáshoz.
Talpon maradt a járványhelyzetben is a használtautó-piac Szuperinfó Hírek - A használtautó-piacot kevéssé rázta meg a koronavírus-járvány, a minőségi, egy–hét éves használt autókkal kereskedők számára még új vevőket is hozott a járványhelyzet – állapítja meg a Das WeltAuto.
Közel 700 dolgozóját bocsátja el a Finnair Szuperinfó Hírek - A Finnair finn légitársaság mintegy 700 dolgozójától válik meg jövő év márciusáig a koronavírus-járvány gazdasági hatásai miatt.
Hanga is bánja, hogy nem lehet ott a Barca–Fradin Szuperinfó Hírek - Rendkívül sűrű a versenynaptára Hanga Ádámnak, az FC Barcelona magyar válogatott kosárlabdázójának, aki ugyan nem tud a helyszínen drukkolni a…