HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-12-04
Hódmezővásárhely 2020-12-04
Hódmezővásárhely 2020-11-27
Hódmezővásárhely 2020-11-27
Hódmezővásárhely 2020-11-20
Hódmezővásárhely 2020-11-20
Programsorozat indul a Pilinszky-centenárium alkalmából Szuperinfó Hírek - A diákok részére kvízekkel, irodalmi pályázatokkal és rendhagyó irodalomórákkal készülnek.
Napokon belül elkészül a hazai védelmi ipari stratégia Szuperinfó Hírek - Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint akár harminc-ötven évre is előretekint a védelmi ipari szektor fejlesztési perspektívája.
Bartók és Liszt nevét viselik a Müpa szervezésében megvalósuló összművészeti események Szuperinfó Hírek - A programsorozat célja, hogy még vonzóbb célponttá tegye Magyarországot a nemzetközi kulturális turizmus számára.
Agrárkamara: az uniós polgárok kedvezőbben ítélik meg a közös agrárpolitikát Szuperinfó Hírek - A megkérdezettek 94 százaléka gondolta úgy, hogy az agrárium és a vidéki térségek fontos szerepet töltenek be az EU jövője…
A fogyasztók védelme érdekében megújította együttműködését az ITM, a GVH és az MNB Szuperinfó Hírek - A három intézmény rendszeresen egyeztet az egységes jogalkalmazásról, bemutatva a témával kapcsolatos fontosabb ügyeket is.
Újabb lehetőséghez jutnak a fiatal magyar mérnökök, a toborzás már a mai napon megindul Szuperinfó Hírek - Szijjártó Péter 2,2 milliárd forintos veszprémi beruházást jelentett be.
Születésnapja alkalmából köszöntötte Kásler Miklós a 80 éves Placido Domingót Szuperinfó Hírek - A miniszter nagyra értékeli, hogy a művész patronálja a Virtuózok ifjú tehetségeinek szárnybontogatásait.
Válságálló a hazai gyógyszeripar Szuperinfó Hírek - Nehéz éven van túl a hazai gyógyszeripar, a vírus anyagi és munkaszervezési területen is próbára tette a cégeket.
A szülőföldjüket elhagyó legkiválóbb magyarokról indít sorozatot a Kossuth rádió Szuperinfó Hírek - A kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozatműsor első részében Karikó Katalinról, biokémikusról, a BioNTech cég alelnökéről lesz szó.