HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hódmezővásárhely 2020-11-27
Hódmezővásárhely 2020-11-27
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-09-25
Hódmezővásárhely 2020-09-25
Hódmezővásárhely 2020-09-18
Hódmezővásárhely 2020-09-18
Hódmezővásárhely 2020-09-11
Hódmezővásárhely 2020-09-11
«
...23456...
»
Megkezdődhet az új magyar-orosz gázszállítási szerződés tárgyalása Szuperinfó Hírek - Az új orosz energiaügyi miniszterrel, Nyikolaj Sulginovval tárgyalt Szijjártó Péter, az Oroszországból Magyarországra érkező gázról egyeztettek telefonon, mivel a két…
Szalayék ismét elindulnak a Dakaron Szuperinfó Hírek - Szalaynak ez lesz a 15., Bunkoczinak pedig a 10. részvétele.
Két részletben tartja téli aukcióját a Virág Judit Galéria Szuperinfó Hírek - December 18-án háború utáni és kortárs művekre, december 19-én klasszikus művekre lehet licitálni.
Ünnepváró adventi koncert Halász Judittal Szuperinfó Hírek - December 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet a Karácsonyi csiribirinek.
Folytatódik a megítélt támogatások kifizetése Szuperinfó Hírek - A magyar kormány folytatja az erdélyi mezőgazdasági feldolgozóegységek számára megítélt támogatások kifizetését – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter…
Már novemberben jelentősen megugrott a postai csomagforgalom Szuperinfó Hírek - A Magyar Posta jóval nagyobb karácsonyi szezonra készül, mint tavaly, és már szombaton is kézbesít csomagokat.
Áder János: több feladat is van a fenntartható vízgazdálkodás területén Szuperinfó Hírek - A fenntartható vízgazdálkodás területén ma már nem elvi döntéseket kell meghoznunk, feladatunk az, hogy a közös cél eléréséhez szükséges lépésekről, a végrehajtás módjáról, időtávjáról, a finanszírozás feltételeiről beszéljünk – mondta Áder János köztársasági elnök szerdán a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) online konferenciáján.
Online koncertekkel pótolják az elmaradt Nemzetközi Jazznapot Szuperinfó Hírek - Az öt budapesti, valamint egy felvidéki helyszínen megrendezésre kerülő koncertet a JazzNap közösségi oldalán lehet megnézni december 3-5 között.
Szijjártó Péter: a magyar gazdaság életerejét mutatják a cégek beruházásai Szuperinfó Hírek - A Continental Automotive Hungary Kft. 25,6 milliárd forint értékű beruházása 4127 ember munkahelyét védi meg Budapesten és Veszprémben.
Élő közvetítés látható szombaton a Pesti Színházból Szuperinfó Hírek - A kő című produkció online premierjét láthatja a közönség december 5-én; Marius von Mayenburg darabját Michal Docekal rendezésében a Pesti…
Tarolt a fagy és a jégeső Szuperinfó Hírek - A mezőgazdaságban a jégeső mellett a tavaszi fagyok okozták idén a legnagyobb károkat, a kárbejelentések 87 százaléka pedig a növénytermesztési…