HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-04
Hódmezővásárhely 2020-12-04
«
...23456...
»
Kiállta az idő próbáját a rezsicsökkentés Szuperinfó Hírek - A világpiaci árakhoz kötve akár évente többször is emelkedett a rezsi, de sosem csökkent – idézte fel Horváth Péter János,…
Folytatta veretlenségi rekordját a Mezőkövesd, óriásit hajrázott az Újpest Szuperinfó Hírek - Ez történt az OTP Bank Liga 24. fordulójának szerdai játéknapján.
Nagy István: a járvány ellenére zavartalan az élelmiszerellátás Szuperinfó Hírek - A mezőgazdasági fejlesztések is országszerte folytatódnak.
Tisztújítást tartott a Magyar Nemzeti Médiaszövetség Szuperinfó Hírek - Újjáválasztott és kibővített elnökséggel készül feléledni a pandémia okozta dermedt állapotból az MNMSZ.
Újabb európai kupameccset rendeznek a Puskásban Szuperinfó Hírek - A norvég Molde és a spanyol Granada nyolcaddöntőjének visszavágóját rendezik Budapesten.
A ZTE legyőzésével folytatta veretlenségi rekordját a Mezőkövesd Szuperinfó Hírek - Ez történt az OTP Bank Liga 24. fordulójának szerdai játéknapján.
Elindult a tavaszi faültetési szezon Szuperinfó Hírek - A rendszerváltás óta nem volt Magyarországon a mostanihoz hasonló fásítási kezdeményezés.
Ínycsiklandozó könyv az irodalom titkos történetéről a konyhában Szuperinfó Hírek - Cserna-Szabó András legújabb könyvének, a Rézi a páczban című kötetnek főszereplői az írók és az ételek.
Rossz hírt közölt Marco Rossi Szuperinfó Hírek - A szövetségi kapitány szerint Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott egyik legjobbja nem lesz bevethető a márciusi világbajnoki selejtezőmérkőzéseken.
Még mindig a kisebb méretű cégek körében népszerű az NHP Hajrá! Szuperinfó Hírek - A tavaly novemberben 2500 milliárd forintra emelt keretösszegnek köszönhetően a program az idén is számos vállalkozáson tud segíteni.
Leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját Szuperinfó Hírek - Ötven százalékkal leterhelték a paksi atomerőmű 2. blokkját szerda hajnalban a generátor olajrendszerének hibája miatt.