HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-11
Hódmezővásárhely 2020-12-04
Hódmezővásárhely 2020-12-04
«
...23456...
»
Sok adósnak jól jött a válság Szuperinfó Hírek - A korábbinál jóval kevesebb pénzbehajtási eljárás indult 2020-ban.
Film készül a Csiky Gergely Színház Korai menyegző című előadásából Szuperinfó Hírek - A darabbal azonos című alkotás a teátrum, valamint a Blue Duck Arts együttműködésében jön létre.
Online koncertet ad Balázs János és Vigh Andrea Szuperinfó Hírek - A műsor összeállításához a közönség segítségét is kérik: a legtöbb szavazatot kapó darabok fognak elhangozni az est műsorán.
Különleges sorozatot indít a Tünet Együttes Szuperinfó Hírek - A társulat különböző korszakaiból hét előadás lesz online megtekinthető.
KSH: nőtt a természetes fogyás az év első hónapjában Szuperinfó Hírek - Ezer lakosra 8,8 élveszületés és 15,6 halálozás jutott.
A NAV 9,3 milliárd forint uniós támogatásból hajt végre fejlesztéseket 2023 nyaráig Szuperinfó Hírek - A fejlesztések az adóhivatal adó-, jövedéki, felszámolási és végrehajtási, illetve a bűnügyi tevékenységeihez kapcsolódnak.
A Szent István-teremből vitték a Szent Koronát az utolsó magyarországi királykoronázásra Szuperinfó Hírek - A Budavári Palota Szent István-terméből indult útjára a Szent Korona a Mátyás-templomba az utolsó magyar királykoronázáskor 1916 decemberében – idézte fel az augusztus 20-án eredeti pompájában újranyíló terem múltjából az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában Rostás Péter, a Kiscelli Múzeum igazgatója.
Vörös vírus pusztítását viszik színpadra Szuperinfó Hírek - Mi mindenre emlékezhetünk a kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, mit tehetünk, hogy ellenálljunk a ma is terjedő vörös vírusnak, és miképpen lehet a színpadon átélhetővé varázsolni a kommunizmus áldozatainak emlékét?
Várhatók még komoly nemzetközi mérkőzések Budapesten Szuperinfó Hírek - A Puskás Arénában rendezett mindhárom nemzetközi kupamérkőzésnek pozitív visszhangja volt és további budapesti meccsekre lehet számítani Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivőjének tájékoztatása szerint.
Magyarországon 96 hónapja nőnek a bérek Szuperinfó Hírek - A teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete tavaly decemberben 449 400 forint volt – mondta Bodó Sándor.
Vecsei H. Miklós Don Quijote-felolvasásával indul a Cervantes Intézet irodalmi sorozata Szuperinfó Hírek - A spanyol és a latin-amerikai irodalmi művek megismertetése a célja a Cervantes Intézet hetente jelentkező, Színház a la carte elnevezésű…