HODMEZOVASARHELY
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hódmezővásárhely 2021-02-15
Hódmezővásárhely 2021-02-15
Hódmezővásárhely 2021-02-12
Hódmezővásárhely 2021-02-12
Hódmezővásárhely 2021-02-05
Hódmezővásárhely 2021-02-05
«
...23456...
»
Az intézmények biztosítanak maszkot a szakképzésben szakmai vizsgázóknak, vizsgáztatóknak Szuperinfó Hírek - A szakmai vizsgák írásbeli részét az írásbeli érettségi vizsgákat követően, a korábban kiadott központi írásbeli vizsganapok szerint kell megszervezni.
Dvorák kevéssé ismert művei láthatók a Budapest Quartet Weekenden Szuperinfó Hírek - Péntektől vasárnapig tart az ingyenes online programsorozat.
Újabb fejlemény az Újpest címervitája ügyében Szuperinfó Hírek - Úgy tűnik, visszaállítják a hagyományos címert.
Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata Szuperinfó Hírek - Április 17-én lesz a magyarországi premierje 2021 legnagyobb online zenei show-jának, a Hungarian Pictures/ Magyar Képek koncertnek.
Kormányzati támogatással bővíti kapacitását a Stühmer Kft. Szuperinfó Hírek - Kormányzati támogatással hajt végre Egerben jelentős kapacitásbővítő beruházást az édesipari termékeket gyártó Stühmer Kft. – jelentette be a külgazdasági és…
Pénzügyminisztérium: a 2021. évi költségvetés módosítása megfelel a követelményeknek Szuperinfó Hírek - A Költségvetési Tanács szerint a hazai gazdaság lendülete 2020-ban megtört, visszaesése mégis kisebb lett a vártnál.
Év végéig bármelyik alszámláról lehet fizetni a Szép-kártyákkal Szuperinfó Hírek - A könnyítés szerint tehát például a szálláshely, vagy a szabadidő zsebből is lehet költeni vendéglátásra, és fordítva.
Augusztus végéig lesz látogatható a 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat Szuperinfó Hírek - Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő kortárs képzőművészeti kiállítása a járványügyi korlátozások feloldását követően lesz látogatható az Alföldi Galériában.
Válságállónak bizonyult a közvetlen értékesítés Szuperinfó Hírek - Az egészségtudatosság erősödése és a piacot jellemző digitalizálódás növelte az eladásokat tavaly.
Várják a jelentkezéseket a VirtuózokV4+ második évadába Szuperinfó Hírek - A műsor komolyzenei tehetségei esélyt kaphatnak arra, hogy világsztárokkal léphessenek fel.
Több mint 15 milliárd forint értékű japán beruházás érkezik Pécsre (videó) Szuperinfó Hírek - A japán Seiren Ltd. 15,2 milliárd forint értékű autóipari beruházást telepít Pécsre – jelentette be a beruházás pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten…